CS:GO ROSTER CHANGES

CS:GO ROSTER CHANGES

ivaNb har valgt at trække sig fra Froz eSport Main hold, grundet personlig problemer. 


ivaNb er tidligere topspiller under den danske scene, hvor han har spillet for flere tophold. ivaNb har valgt at trække sig fra holdet grundet nogle personlige problemer, han har ikke kunnet finde plads på holdet efter flere forsøg. Han spillede For Froz eSport Marcellos som Rifle-spiller hvor hans mere vante rolle er Ingame-Leader.


Lineup: Froz eSport Marcellos

Kerr

Blacki 

Zjoke 

Yikess


Vi har spøgt ivaNb til situationen, om at bænke sig selv. Hvordan har det været at spille for Froz. "Det har været godt men kort ophold hos Froz." Hvorfor vil du ikke spille for froz mere. "Der var for mange interne problemer til sidst på holdet mellem mig og de andre spiller." Hvad vil du nu. "Nu tager jeg det stille og roligt, da sæsoner er startet er der nok ikke mange som mangler en spiller som mig." Hvad mener du at Froz gøre unikt. "Et fedt community bag Froz esport, som ikke alle organisationer har." 

Dermed har vi også tilspurgt Froz eSport Sportsdirektøren om udskiftningen også. " ivaNb har været til stor krav for alle vores hold bestemt vores Academy, han har været med til at give dem nogle tips og tricks til at kunne strukturer deres spil. Jeg er selvfølge ked af ivaNbs beslutning om, at trække sig for hold." 

   

                                                                                                    

Froz Marcellos: Dust2 Ligaen 

123321312321123123231

Froz eSport Marcellos spiller pt. i Dust2s Elgiganten ligaen, hvor de er placeret 3 division. Med tre vundet kampe og to tabte, de tabte til Tricked.AT og Avalanche Evolve.


Froz eSport Marcellos nye spiller Lukas ”ETYYY”  Vinder, har vi spurgt ind til hans oprykning fra vores Academy til Main: “Det er jeg selvfølgelig super glad for, jeg føler at jeg kommer godt afsted med dem alle og at vi generelt har en rigtig god kemi på holdet.”.


Nye Main lineup

Kerr

Blacki 

Zjoke 

Yikess

ETYYY
Frix

03-02-2021

x
This site uses cookies.Read more about them by pressing here. I accept the cookies